actueel

DIANA VAN DER HOORN

Mijn naam is Diana van der Hoorn en ben al een paar jaar voorzitter van ODIN ’92. Ik ben via onze meiden in aanraking gekomen met ODIN ’92 en ben op een gegeven moment gevraagd om in het bestuur te komen. Daar heb ik ja tegen gezegd. Iets wat ik met heel veel plezier en passie doe, ik had nooit gedacht dat ik zo fanatiek zou zijn hierin. Ik vind ODIN ’92 een mooie bruisende vereniging en ik probeer daar zoveel mogelijk van mee te genieten. Wanneer er optredens zijn van de recreatiegroepen zorg ik dat ik op de tribune zit, wanneer er wedstrijden zijn zorg ik dat ik op de tribune zit. Verder probeer ik zoveel mogelijk in de zalen bij de lessen te kijken, om te ervaren hoe de leden les krijgen van onze leiding. Kortom, we hebben een mooie bloeiende vereniging en ik ben trots dat ik van deze vereniging de voorzitter mag zijn.

Terug naar overzicht bestuursleden