KLEDING
Slider

KLEDING

Hieronder staat informatie over wie welke kleding draagt, waar kleding te bestellen is en wat de prijzen zijn. Voor vragen over het bestellen van kleding en de mogelijkheid tot passen, kun je terecht bij de leidster van de groep.

Tijdens de lessen is het dragen van verenigingskleding niet verplicht, maar dit wordt wel aangeraden. Bij deelname aan optredens en wedstrijden is het dragen van de verenigingskleding verplicht.

Wie draagt welke kleding?
Tot en met groep 7/8 dragen de meisjes het zwarte verenigingspakje “Laura SM van CMF” van lycra, met daaronder een lange zwarte legging, rode enkelwarmers en zwarte schoenen.

Vanaf klas 1/2 dragen de meiden een zwart hemdje met brede bandjes, met daaronder een lange zwarte legging, rode enkelwarmers en zwarte schoenen.

Selectie draagt het zwarte verenigingspakje “Laura SM van CMF” van velours, een zwarte hotpants Bend, rode enkelwarmers en zwarte schoenen. Daarnaast beschikken zij over een ‘nieuw’ ODIN-vest.

Jongens/heren overleggen met de leiding welke kleding zij moeten dragen. Over het algemeen is dit een zwarte broek met een zwart shirt.

Volwassenen dragen tijdens de lessen kleding naar keuze. Bij eventuele optredens wordt kleding in overleg bepaald.

Kleding bestellen
Je kunt het recreatiepakje, het selectiepakje, de legging en de hotpants zelf bestellen. Hier onder wordt uitgelegd hoe. Houd rekening met 4 weken levertijd en dat er verzendkosten bij komen. Voor het bestellen van de rode enkelwarmers en de selectiepanty’s (groepen t/m 13 jaar) kunt u contact opnemen met voorzitter@odin92.nl.

Bestellen recreatiepakje (pakje CMF Laura SM):
Klik hier om te bestellen. Let op! Kies je juiste maat en stof. Voor een recreatiepakje kies de stof lycra. Op de afbeelding staat een roze pakje, maar je bestelt zwart.

Bestellen selectiepakje (pakje CMF Laura SM):
Klik hier om te bestellen. Let op! Kies je juiste maat en stof. Voor een selectiepakje kies de stof velours lisse noir. Op de afbeelding staat een roze pakje, maar je bestelt zwart.

Bestellen legging (legging CMF Oslo):
Klik hier om te bestellen. Kies maat en bestel.

Bestellen hotpants (hotpants Bend):
Klik hier om te bestellen. Kies je maat en bestel.

Bestellen kleding met ODIN-logo (en eventueel met eigen naam):
ODIN ’92 heeft ook een T-shirt, vest en legging met het logo van de vereniging erop. Eventueel kan hier de eigen naam op gedrukt worden. Bestellen van deze items kan via: odin.teamsportfabriek.nl.

De aanschaf van de kleding is vrijwillig. Het vest is wel verplicht voor selectieleden, zij dragen het vest tijdens wedstrijden. Mocht dat een probleem zijn, neem dan even contact op met de leiding.

Wil je de kleding eerst passen? Vermeld dit dan in het vakje waar je ook je naam kunt zetten (voor alle kledingstukken apart). Je kunt de kleding dan eerst passen bij Teamsportfabriek. Je krijgt dan een mail wanneer je bestelling binnen is en dan kun je (zonder afspraak) langs gaan om te passen. Is de maat goed, dan wordt de naam er direct ter plekke op gedrukt!

Prijzen
Pakje CMF Laura SM (recreatiepakje):
Maat 4 t/m 12: €31
Maat 34 t/m 44: €33

Legging CMF Oslo:
Maat 4 t/m 12: €23
Maat 34 t/m 44: €25
Maat 46 en 48: €27

Rode beenwarmers:
Eén maat: €8

Pakjes CMF Laura SM (selectiepakje):
Maat 4 t/m 12: €38
Maat 34 t/m 44: €40

Hotpants Bend (selectie):
Maat 4 t/m 12: €18,50
Maat 34 t/m 48: €21,50

Panty (selectie):
Alle maten: €7

T-shirt met ODIN-logo:
Dames en heren: €16,50 (met naam: + €3,50)
Kinderen: €10,95 (met naam: + €3,50)

Vest met ODIN-logo:
€25,95 (met naam: + €3,50)

Legging met ODIN-logo:
€30,50 (met naam: + €3,50)