damesgym
KLEDING

KLEDING

Hieronder staat informatie over wie welke kleding draagt, waar kleding te bestellen is en wat de prijzen zijn. Bij deelname aan optredens en wedstrijden is het dragen van de verenigingskleding verplicht. Tijdens de lessen is het dragen van verenigingskleding niet verplicht, maar dit wordt wel aangeraden. Voor vragen kunt u terecht bij de leidster van de groep.

Wie draagt welke kleding bij optredens en wedstrijden?
Meiden/dames vanaf dansgroep 2/3 tot en met groep 7/8 dragen het zwarte verenigingspakje, met daaronder een lange zwarte legging en zwarte schoenen. Kinderen die dansen in groep 0/1/2 hoeven deze verenigingskleding nog niet aan te schaffen.

Jongens/heren overleggen met de leiding welke kleding zij moeten dragen. Over het algemeen is dit een zwarte broek met een zwart shirt.

Selectie draagt andere kleding. Selectieleden horen van de leidster welke kleding dit is. Ook beschikken alle selectieleden over een ODIN-vest.

Kleding bestellen
Verenigingspakje
Klik hier voor het bestellen van het verenigingspakje.

De lange zwarte legging en zwarte schoenen kunnen naar eigen keuze ergens worden gekocht of besteld. Vraag eventueel de leidster van de groep om advies.

Kleding met ODIN-logo
ODIN ’92 heeft ook een T-shirt, vest, sweater met capuchon en legging met het logo van de vereniging erop. Het ODIN-vest is voor selectieleden verplicht. Voor andere leden is deze kleding vrijwillig om te kopen. Eventueel kan op deze kledingstukken de eigen naam gedrukt worden. Bestellen van deze items kan via: odin.teamsportfabriek.nl.

Wilt u de kleding van Teamsportfabriek eerst passen? Vermeld dit dan in het vakje waar u ook de naam kunt zetten (voor alle kledingstukken apart). U kunt de kleding dan eerst passen bij Teamsportfabriek. U krijgt dan een mail wanneer de bestelling binnen is en dan kunt u (zonder afspraak) langs gaan om te passen.

Prijzen
Verenigingspakje
€21,99

Vest met ODIN-logo
€25,95 (met naam: + €3,50)

T-shirt met ODIN-logo
Dames en heren: €16,50 (met naam: + €3,50)
Kinderen: €10,95 (met naam: + €3,50)

Legging met ODIN-logo
€30,50 (met naam: + €3,50)

Sweater met capuchon met ODIN-logo
Dames en heren: €24,50 (met naam: + €3,50)
Kinderen: €23,50 (met naam: + €3,50)