damesgym
VISIE

Visie ODIN ’92

ODIN wil een vereniging zijn waar het voor iedereen fijn sporten is. ODIN ’92 biedt daarom jazzdanslessen aan voor álle leeftijden en verschillende niveaus. Daarnaast bieden we enkele andere lesvormen aan. Iedereen moet of zijn/haar eigen niveau met plezier kunnen dansen. We streven ernaar voor elke leeftijdsgroep minimaal twee verschillende lesmomenten aan te bieden. We vinden het belangrijk dat we kwalitatief goede danslessen geven, waarin een ieder zich kan ontwikkelen. Er moet een goede balans zijn en blijven tussen plezier en prestatie. Sfeer in de lessen is belangrijk en iedereen moet zich welkom voelen.

Leiding en bestuur volgen regelmatig bijscholingen op het gebied van een veilig sportklimaat. We vinden het vanzelfsprekend dat iedereen zich welkom en veilig voelt tijdens al onze lessen en activiteiten. Om dit te bereiken is open communicatie tussen leden, leiding, ouders en bestuur belangrijk.

Bij tips, vragen of opmerkingen nodigen we jullie dan ook van harte uit deze met ons te delen. Contactgegevens van al onze bestuursleden en leidsters staan op deze site.