actueel

DOREEN WEYERS

Ik begon als meisje van 9 jaar met jazzdans en dit bleek een ware passie! In 2000 werd ik gevraagd om jazzdanslessen over te nemen van een vriendin en dat was het begin van mijn avontuur als choreografe. Sindsdien heb ik lesgegeven aan vele groepen in verschillende leeftijden en niveaus en bij verschillende verenigingen.

Sinds september 2017 geef ik, met veel plezier, les bij ODIN ’92 aan de dames 25+ (gevorderd).
Het mooie van het lesgeven is het bedenken en creëren van een dans die later vertolkt wordt door een groep waardoor deze vorm krijgt. En in dat proces zie je de dansers van die groep groeien. Ik hoop mijn passie nog vele jaren door te mogen geven aan mijn dansers.

Naast het maken van choreografieën en het graag en veel bezig zijn met dans en alles daaromheen, ben ik actief voor de Landelijke Technische Commissie DANS van de KNGU. Ik ben coördinator/voorzitter van een werkgroep binnen deze commissie. Tevens organiseer en coördineer ik graag dansdemonstraties (de Dance2’s) en vind ik het leuk om dansen te selecteren voor verschillende (dans)evenementen binnen de KNGU, zoals de landelijke Dance2Show tijdens het Dutch Gymnastics in Ahoy Rotterdam.
Geen dag zonder DANS dus!

Terug naar overzicht leidsters