actueel

JOLISE ’T MANNETJE

In het dagelijks leven werk ik als onderwijskundig onderzoeker op Saxion, in Enschede en Deventer. Daarnaast geef ik al meer dan 15 jaar les bij ODIN ’92. Bijna alle leeftijden heb ik in die jaren voorbij zien komen, tussen 2,5 jaar en 50+. Juist die afwisseling vind ik leuk. Na jaren van lesgeven aan één of meerdere selectiegroepen geef ik dit seizoen les aan drie recreatiegroepen: groep 0/1/2, groep 2/3 en  de volwassenengroep 25+ basis. Daarnaast ben ik hoofdleidster, wat inhoudt dat ik zaken coördineer en collega’s en assistenten begeleid. Nadat afgelopen seizoenen veel tijd ging zitten in alle Corona-richtlijnen hoop ik dit jaar weer gewoon te kunnen genieten van het lesgeven aan mijn groepen en van alle mooie dingen die we als vereniging neerzetten.
 
Naast mijn taken binnen ODIN ’92 organiseer ik samen met de andere werkgroepleden elk jaar de Oost-Nederlandse Kampioenschappen en ben ik vanuit de KNGU selecteerder tijdens Dance2Demo’s.