actueel

TAMARA KLEIN GEBBINK

Graag stel ik me even aan jullie voor…

Mijn naam is Tamara Klein Gebbink, getrouwd en 3 prachtige kinderen. Ik heb jaren als pedagogisch hulpverlener met jonge kinderen met ernstige sociale- en gedragsproblemen gewerkt en ondertussen ben ik al lange tijd werkzaam als clustermanager binnen de kinderopvang.

Onze dochters Lynn en Floor dansen al jaren bij Odin’92 en zelf ben ik altijd erg betrokken geweest bij de vereniging. Nu mag ik in een andere hoedanigheid een bijdrage leveren, namens als Vertrouwenscontactpersoon.

Plezier is een belangrijk onderdeel van sportbeoefening. Plezier zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft, dat je je kunt ontwikkelen op sportief vlak, maar ook op sociaal en persoonlijk vlak. De basis hiervoor is veiligheid, je hebt een veilige omgeving nodig om met plezier te kunnen sporten. Ik wil hier graag als vertrouwenscontactpersoon een rol in spelen en aan bijdragen.

Mocht er nou iets gebeuren waardoor jij je niet prettig voelt of waar jij graag over wilt praten, schroom dan vooral niet om een mailtje te sturen naar vertrouwenspersoon@odin92.nl