C20+ bondskampioen op NK Jazzdans!

  • 24 juni 2019

Op zaterdag 22 juni 2019 deden twee groepen van ODIN ’92 mee aan het Nederlands Kampioenschap Jazzdans: de C t/m 13 jaar onder leiding van Denise Kroese en de C 20 jaar en ouder onder leiding van Sarien Jansen. De C t/m 13 heeft landelijk een mooie vijfde plek weten te behalen. De C 20+ is bondskampioen geworden!

’s Ochtends vroeg om half 6 vertrok een dubbeldekker bus met deelnemers en supporters richting het NK in Ahoy Rotterdam. Hier begonnen zij met een enthousiaste dans als opmars. De C 20+ was eind van de ochtend aan de beurt als laatste van de categorie. Zij hebben een prachtige en strakke dans neergezet. Vervolgens was begin van de middag de C t/m 13 aan de beurt. Ook zij hebben de dans fantastisch uitgevoerd en wat stonden ze allemaal te stralen op dat podium.

Om half 5 ’s middags was dan eindelijk de prijsuitreiking. Eerst was de C t/m 13 aan de beurt om hun plek te horen. Zij hebben een mooie vijfde plaats van Nederland weten te behalen met goede punten. Iets om zeker trots op te zijn. Vervolgens was de categorie C 20+ aan de beurt. Zij zaten vol spanning, maar toen kwam het verlossende woord. De C 20+ van ODIN ’92 mag zich een jaar lang bondskampioen van hun categorie noemen! ODIN ’92 kijkt met heel veel trots terug naar deze mooie dag voor beide groepen.

C20+ onder leiding van Sarien Jansen
C t/m 13 onder leiding van Denise Kroese