Succesvolle Oost-Nederlandse Kampioenschappen

  • 20 maart 2023

Zaterdag 11 februari was het zover: de Oost-Nederlandse Kampioenschappen te Almelo. Verschillende verenigingen vanuit het Oost-Nederland lieten zaterdag mooie dansen zien. De wedstrijd begon in de ochtend om 10.15 uur en in de middag om 14.15 uur.

Om 9.00 uur gingen de deuren open voor het publiek en al snel zat de zaal vol met mensen die de dansers kwamen aanmoedigen. Om 10.00 uur begon de opmars en werden alle deelnemende verenigingen voorgesteld aan het publiek. Kort daarna begon de wedstrijd. In totaal waren er 60 dansen die getoond werden aan een jury en het publiek.

Vanuit ODIN ’92 deden er 9 selectieteams mee aan de wedstrijd; D t/m 9 jaar, D t/m 13 jaar, C t/m 13 jaar, B t/m 13 jaar, C t/m 16 jaar, B t/m 16 jaar, C t/m 19 jaar, B t/m 19 jaar en de B20+. Het was een spannende dag, maar die spanning was niet voor niets er zijn namelijk ook mooie prijzen behaald:

  • De B t/m 19 jaar behaalde de derde plaats
  • De B t/m 13 jaar behaalde de tweede plaats
  • De C t/m 19 jaar behaalde de tweede plaats

Het was een ontzettend leuke dag en wij willen alle vrijwilligers die geholpen hebben met het organiseren van de Oost-Nederlandse Kampioenschappen bedanken voor hun inzet.

Foto’s zijn gemaakt door onze fotograaf Bas Greevink.