Oost-Nederlandse Kampioenschappen 2024

  • 26 februari 2024

Zaterdag 10 februari was het zover: de Oost-Nederlandse Kampioenschappen 2024 te Almelo. Dit is een wedstrijd waar wij al jaren aan mee doen met ontzettend veel plezier. Aan deze wedstrijd doen verschillende verenigingen uit Oost-Nederland mee. Dit was voor onze selectieteams de eerste oefenwedstrijd en een mooi moment om de dansen te laten zien.

Om 8.30 uur gingen de kleedkamers open en stond de IISPA al vol met dansers, danseressen en heel veel publiek. Om 10.00 uur begon de wedstrijd met de opmars en de zaal zat helemaal vol met publiek. Het was weer een lekker vol programma met in totaal 55 dansen op diverse niveaus. De wedstrijd bestond uit een ochtenddeel en een middagdeel.

Vanuit ODIN ’92 deden er 9 selectieteams mee aan de wedstrijd; D t/m 9 jaar, D t/m 13 jaar, C t/m 13 jaar, B t/m 13 jaar, C t/m 16 jaar, B t/m 16 jaar, B t/m 19 jaar, C20+ en de B20+. Het was een spannende dag, maar die spanning was niet voor niets er zijn namelijk ook mooie prijzen behaald:

  • De D t/m 9 jaar behaalde de eerste plaats
  • De B t/m 13 jaar behaalde de derde plaats
  • De C20+ behaalde de tweede plaats

Onze D t/m 9 jaar is zelfs Oost-Nederlands kampioen geworden. Het was een ontzettend leuke dag en wij willen alle vrijwilligers die geholpen hebben met het organiseren van de Oost-Nederlandse Kampioenschappen bedanken voor hun inzet.

Foto’s zijn gemaakt door onze fotograaf Bas Greevink.