Jazzdans Gold: een nieuwe dansgroep voor volwassenen

  • 28 augustus 2022

Dit seizoen start er een nieuwe dansles voor volwassenen op de dinsdagavond. Naast de andere twee 25+ groepen die wij op dit moment al hebben start er nu ook een derde groep: jazzdans gold.

Het verschil met de twee andere 25+ groepen is dat er bij jazzdans gold meer tijd is voor gewoon lekker bewegen. Het tempo zal minder hoog liggen en de les wordt aangepast aan wat iedereen kan en wil. Op deze manier kan iedereen dus blijven dansen en dat vindt ODIN erg belangrijk. Deze les is niet specifiek bedoeld voor ouderen, maar juist voor iedereen voor wie het tempo bij onze reguliere danslessen net te hoog ligt.

Tijdens de les worden er gezamenlijk verschillende oefeningen op muziek gedaan en er wordt in verschillende weken toegewerkt naar een volledige choreografie. Deze groep zal niet deelnemen aan optredens in tegenstelling tot de andere volwassengroepen.

Iedereen is van harte welkom om mee te komen dansen, zowel met als zonder danservaring. Deze les start op dinsdag 30 augustus en danst vanaf dan elke dinsdagavond van 20.15-21.15 uur in de danszaal in de IISPA. De eerste vier lessen zijn gratis om de les uit te proberen. Mocht je meer informatie willen stuur dan een mail naar info@odin92.nl