Geslaagde Oost Nederlandse Kampioenschappen

  • 5 februari 2017

Op zaterdag 4 februari organiseerde ODIN ’92 in samenwerking met de Regio Oost Danst in de IISPA de Oost Nederlandse Kampioenschappen jazzdans. Ruim 60 groepen uit de regio namen hieraan deel. Voor de selectiegroepen van ODIN was het een zeer geslaagde dag: zij gingen naar huis met twee 1e, vier 2e, een 3e en een 4e plaats!

Verdeeld over de hele dag kwamen meer dan 700 dansers en danseressen in actie, verdeeld over verschillende niveaus en leeftijdscategorieën. ’s Ochtends dansten de jongste selectiedanseressen in de categorie D t/m 9 jaar zichzelf naar een mooie tweede plaats. Een leeftijdscategorie hoger behaalde de D t/m 13 een eerste plaats, zij mogen zich Oost Nederlands Kampioen noemen. Datzelfde geldt voor een van de selecties in de categorie C t/m 13 jaar, ook zij werden kampioen. De andere groep van ODIN behaalde in deze zelfde categorie een keurige vierde plaats. Ook in de categorie B t/m 16 jaar dansten twee groepen van ODIN, zij mochten allebei op het podium plaatsnemen op de tweede en derde plaats.

Tijdens het middagprogramma dansten de laatste twee selectiegroepen van ODIN. Zowel de C t/m 16 jaar als de C 20 jaar en ouder behaalde een mooie tweede plaats!

We zijn ontzettend trots op de behaalde resultaten van onze selectiegroepen. In het weekend van 11 en 12 februari zullen ook al onze recreatiegroepen optreden, tijdens de Dance2Demo’s die we in samenwerking met de KNGU wederom in de IISPA organiseren.