Mooi resultaat voorronde NK Nieuwegein

  • 10 april 2017

Op zaterdag 8 april hebben ook de twee laatste selectiegroepen van jazzdansvereniging ODIN’92 hun dans laten zien op de voorronde van de Nederlandse kampioenschappen in Nieuwegein. Zij gingen naar huis met een vierde en vijfde plaats!

Tijdens de voorronde in Kampen op 18 maart deden zes groepen van ODIN ’92 mee. Hier zijn mooie resultaten behaald! De twee overgebleven groepen namen deel aan de voorronde in Nieuwegein op 8 april. Ook hier hebben de groepen het goed gedaan!

’s Ochtends vroeg om 6 uur waren beide groepen al druk bezig met haren vlechten en knotten maken. De C t/m 13 was al als derde aan de beurt. Zij lieten een mooie en vrolijke dans zien. De jury zat zelfs mee te ‘bouncen’ achter hun tafel. Deze groep heeft het uitstekend gedaan voor de eerste keer op C-niveau. Zij zijn vijfde geworden in een categorie van 9! Vervolgens was de B t/m 16 aan de beurt. Zij lieten een strakke uitvoering zien van een mooie choreografie. Deze groep had hele sterke tegenstanders en behaalde een vierde plaats.

Binnen enkele dagen zal bekend worden of en welke groepen van ODIN ’92 door mogen naar de Nederlandse Kampioenschappen in Ahoy. De D t/m 13 heeft in ieder geval het hoogste puntenaantal van alle voorrondes in Nederland gehaald!