We mogen weer naar binnen!

  • 15 januari 2022

Op vrijdag 14 januari kwam het goede nieuws dat we weer binnen mogen dansen. Per direct zullen we dan ook weer volgens het reguliere lesrooster lesgeven. Omdat de leidster de leden aan het eind van de les naar buiten brengen zullen de lessen wel iets eerder afgelopen zijn.

De leden t/m 17 jaar mogen gewoon in de hele groep dansen. Ouders mogen helaas niet meer mee naar binnen, de leden worden buiten afgezet en worden aan het eind van de les door de leidster naar buiten gebracht. De leden vanaf het voortgezet onderwijs moeten wel een mondkapje dragen tot het moment dat zij gaan dansen.

De groepen waarin leden vanaf 18 jaar dansen zullen buiten moeten wachten op de controle van het Coronatoegangsbewijs. Je moet dit bewijs elke les kunnen tonen. Ook deze leden dragen een mondkapje totdat zij gaan dansen. Bovendien houden zij tijdens de les onderling zoveel mogelijk afstand.

Daarnaast blijven de basisregels van kracht:

  • Was vaak en goed je handen.
  • 1,5 meter is een veilige afstand.
  • We willen jullie nadrukkelijk vragen bij klachten écht thuis te blijven.

We vertrouwen op ieders medewerking.

Nog geen lid?
Ben jij nog geen lid, maar wil je graag een keer met ons mee komen dansen? Mail dan naar info@odin92.nl voor meer informatie. De eerste vier lessen zijn gratis.