Laatste dingen voor de uitvoering!

  • 4 juli 2017

Volgende week zaterdag is het zover: de uitvoering!

Hier volgen een paar laatste organisatorische dingen om de generale op vrijdag en beide voorstellingen op zaterdag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Generale repetitie:

Op vrijdag 14 juli hebben we de generale repetitie in het Theaterhotel. Het is belangrijk dat alle deelnemers hierbij aanwezig zijn. U heeft inmiddels van de leidster gehoord hoe laat uw kind aanwezig moet zijn. Kinderen en ouders kunnen naar binnen via de artiesteningang. U mag dan zelf even mee naar binnen lopen naar de kleedkamers (dan kunt u even zien waar uw kind terecht komt, want zaterdag mag u niet mee naar binnen). U mag tijdens de generale repetitie niet in de zaal aanwezig zijn.
De artiesteningang vindt u aan de achterzijde van het gebouw, iets verder dan de Action. Niet bij de Action rechtsaf, maar 1 inrit verder (daar waar ook de ingang is van parkeergarage P2). U kunt daar met de fiets of lopend komen. Parkeren kan alleen tegen betaling in de parkeergarages (P1, P2 en P3).
Er zullen mensen van ODIN zichtbaar aanwezig zijn om u de weg te wijzen.

De uitvoering op 15 juli:

De eerste voorstelling begint om 13.00 uur. Het is de bedoeling dat alle deelnemers ’s middags om 12.00 uur worden afgezet bij de artiesteningang. Ouders mogen dan i.v.m. de drukte niet mee naar binnen, er is voldoende begeleiding aanwezig. U kunt uiteraard wel terecht in de foyer van het Theaterhotel.

De tweede voorstelling begint om 19.00 uur. Alle deelnemers moeten om 18.15 uur weer aanwezig zijn.
Voor de kinderen uit de groepen 1/2, 2/3 en 3/4 geldt:
In de pauze (± 14.30 uur en 20.30 uur) brengen wij uw kind naar de foyer. Jullie kunnen dan naar huis gaan, of samen de rest van de voorstelling vanuit de zaal bekijken (afgelopen rond 16.00 en 22.00 uur). Alleen kinderen van de groepen 1/2, 2/3 en 3/4 gaan in de pauze met hun ouders naar de zaal of naar huis, alle andere leden blijven tot het eind van de voorstelling.

Wij laten u op vrijdag, tijdens de generale repetitie, zien waar de foyer is en waar u uw kind dus in de pauze kunt ophalen. Dan kunt u zaterdag tot de pauze rustig in de zaal blijven zitten en weet u zeker dat u op tijd bij uw kind bent in de pauze.

Afterparty
Na de avondvoorstelling bouwen we met leden en publiek nog een klein feestje in de foyer. Er wordt muziek gedraaid en de bar blijft daar nog even open (drankjes op eigen kosten). Blijft u ook nog even gezellig hangen?

Kaartverkoop

Er zijn nog een paar momenten om kaartjes te kopen:

  • Dinsdag 4 juli van 17.30-19.00 uur in de IISPA
  • Vrijdag 14 juli van 17.00-19.00 uur, bij de artiesteningang van het Theaterhotel
  • Zaterdag 15 juli van 12.15-12.45 uur, bij de foyer in het Theaterhotel
  • Zaterdag 15 juli van 18.15-18.45 uur, bij de foyer in het Theaterhotel

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan de leidster van de groep! Wij hopen u allemaal te zien volgende week zaterdag en wensen u een fijne voorstelling!

Leiding en bestuur ODIN ‘92