Open lesweek

  • 8 mei 2021

Van 17 tot en met 22 mei houden wij open lesweek bij al onze danslessen. Iedereen die belangstelling heeft voor een van de danslessen is van harte welkom om gratis en vrijblijvend een proefles mee te komen doen. Na afloop kun je met al je vragen terecht bij een van de leidsters.

Wanneer: 17 t/m 22 mei 2021
Waar: Wielervereniging De Zwaluwen, De Sumpel 5 in Almelo

ODIN ’92 biedt lessen jazzdans aan voor alle leeftijden, vanaf 3 jaar tot aan 50+. Plezier en lekker bewegen staan voorop. Alle lessen staan onder leiding van gediplomeerde, enthousiaste leidsters.
Tijdens de open lesweek mag iedereen meedansen, dit is geheel vrijblijvend. En ook na de open lesweek hoef je niet meteen te beslissen of je je wilt inschrijven: de eerste vier lessen zijn gratis, zodat je kunt ervaren hoe leuk het is om te dansen.

Op dit moment vinden alle lessen buiten plaats, op het terrein van AWV De Zwaluwen aan De Sumpel 5 in Almelo. We hebben hier genoeg ruimte om nieuwe leden te verwelkomen, dus aanmelden vooraf is niet nodig. Iedereen in de leeftijdsgroep van 3 tot en met 26 jaar mag gewoon komen meedoen. Voor elke leeftijdsgroep hebben we iedere week meerdere lessen.
Voor belangstellenden vanaf 27 jaar zijn we op dit moment gebonden aan een maximale groepsgrootte van 4, dus hier is aanmelden vooraf wel noodzakelijk. De aanmelding voor deze lessen verloopt via www.actiefalmelo.nl.

Zien wij jou binnenkort?
We nodigen iedereen van harte uit om deel te komen nemen aan de open lesweek. Hopelijk zien we je snel. Voor meer informatie kun je mailen naar info@odin92.nl.
Kun je tijdens de open lesweek niet deelnemen, maar wil je wel alvast aanmelden voor volgend seizoen? Ook dat kan via info@odin92.nl. Op die manier ben je verzekerd van een plekje.