Nieuwe bestuursleden!

  • 16 mei 2017

We zijn heel blij dat op onze oproep voor nieuwe bestuursleden meerdere enthousiaste reacties zijn gekomen. Het bestuur van ODIN’92 is dan ook aangevuld met twee enthousiaste en betrokken dames. Hier zijn we erg blij mee! We wensen de dames succes, maar vooral veel plezier. Graag stellen wij ze even aan jullie voor.

Leanne Slim
Mijn naam is Leanne Slim, ik ben 41 jaar, getrouwd en heb 1 dochter van 13 die al een aantal jaar bij Odin’92 danst. Ik ben werkzaam als baliemedewerkster op de repro van de Universiteit Twente te Enschede. Mijn hobby’s zijn lezen, winkelen en lekker creatief bezig zijn. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan binnen het bestuur van ODIN’92!

Tamara Klein Gebbink
Mijn naam is Tamara Klein Gebbink, getrouwd en moeder van 3 kinderen in de leeftijd van 10, 11 en 13 jaar. De jongste twee zijn meiden en dansen al jaren bij ODIN’92. Ik heb ondertussen dan ook al heel wat kijklessen, demo’s, wedstrijden en uitvoeringen meegemaakt. Een betrokken moeder en wat is er nu leuker om deze betrokkenheid om te zetten in een actieve rol binnen het bestuur?! Mij lijkt dit een geweldige uitdaging, ook om mijn kennis en ervaring die ik in mijn functie als manager in de kinderopvang heb ontwikkeld in te zetten in deze bestuursfunctie. Mee te denken in visie en beleid en praktijk te vertalen naar theorie, maar ook actief betrokken te zijn bij de organisatie in de vele activiteiten die de vereniging organiseert. Met het 25-jarig jubileum van Odin is het een bijzonder jaar om te mogen starten. Ik heb er zin in!